Rakyat Jelata

Wednesday, January 19, 2011

[HOT!]: Surat Untuk Mark Zuckerberg....

[amaran:: bahasa yang di gunakan agak sedikit formal]

gud mownink+evening+night Mark.... [depends masa bile Mark bace]

Mark..... kedatangan surat atau nota yang ringkas ini hanya lar sekadar coretan rasa hati pengguna setia dan setiap masa Facebook.. hati ini bagai di seru seru untuk menulis bingkisan nota ini bagi meluahkan rasa sedikit terkilan tatkala membuka/log in FB pada malam semalam [18/1/11]... pabila laman Fb ini di buka, hati ini bagai di carik carik dan di runtun rasa pilu melihat akan profile FB yang lama telah bertukar wajah... dahulu Mark memberi kebebasan untuk memilih antara dua sama ada ingin menukar profile FB kepada yang baru atau menunjukkan kesetiaan kepada profile yang lama.. tapi..... itu hanyalah dahulu... di mana janji janji manis Mark untuk kami sebagai pencinta profile Fb yang lama?? di manakah ia??  janji Mark seakan akan menanam tebu di tepi bibir.. 

Mark....... mungkin setiap pandangan serta citarasa manusia berbeda.. begitu jua akyn... kechewa nyer akyn tidak terkata.. melihat akan profile baru yang bersepah sepah gambar nya... tapi.... akyn tidak meminta lebih... cukup sekadar profile lama di kembalikan.... akyn berharap Mark mendengar suara hati pengguna yang cukup setia selama ini membantu meningkatkan rating Fb sebagai rangkaian social network yang paling popular.....
sekian........ :(

*gambar sekadar hiasan semata-mata*


p/s:: nota di atas sekadar gurauan semata-mata dan tidak kena mengena dengan sesiapa
p/s/s:: rating 'like' paling tinggi..11 orang :)

16 comments:

  1. hihi.. redha jew la... :)
    agipown profile bru nie boleh than ok gak..

    ReplyDelete
  2. hehe lama2 nanti dah biasa..sukelah!x kenal maka x cinta :)

    ReplyDelete
  3. same la aku menci prof yg baru ni sobs3 :'(

    ReplyDelete
  4. @Johari Hamzah nie sapara redha.. lau x dah lama akyn deactivated Fb :(

    ReplyDelete
  5. @chunk (◕‿◕✿) okess.. akyn try... tapi bile dah kenal nanti takot jatuh cinta..
    bukan ngan Fb tapi Mark :D

    ReplyDelete
  6. @UYC Group yeah!! ade geng... buruk kan.. susah.. complicated!

    ReplyDelete
  7. not bad la new profile nih..
    mula2 pun x suke gak..huhu

    ReplyDelete
  8. hahahhaha akyn, mula2 mmg x suka. tp lama kelamaan bila dah biasa ok jer... :)

    ReplyDelete
  9. @Pirate huhu.. arap2 macam tuh jugak lar nanti..
    :D

    ReplyDelete
  10. weh..dye phmke ko ckp bm??hehe

    ReplyDelete
  11. @azwa lowh.. ape susah.. zaman teknologi canggih..
    dier guna lar google translator.. keh3

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

generasi pendidik millenium..

Daisypath Friendship tickers