Rakyat Jelata

Saturday, February 12, 2011

SEGMEN mata ke mata =)

SEGMEN mata ke mata =)

 
*sape nak bercinte jom join segmen nie*hahah

mase untuk bersegmen-segmen..... jom3.....

Details about diri saya.... (siapakah akyn yang sebenar??)
mula2 kena introduce kan diri... before tuh assalamualaikum.... :) (wajib yang nie) siapakah akyn yg sebenar... die bukan raksasa...die bukan shin chan... tetapi die seorang gadis yang ingin lebih di kenali dengan nama AKYN (ayat agak x bole blah)... umur?? mayb bagi sesetengah orang soalan nie agak sensetif dan sensetap... tapi bagi akyn so far okay jer.. akyn nie xmude xtue.. dalam 19 gitu (jun nie 20 dah!)... opkos still study lagi... future teacher will be.. insya'Allah... kesayangan akyn mestilah ibu+abah=family kan... (selesai sudah cerite akyn~)

Story about MY blog~
nama di beri 'My Destiny'.. haha... akyn start berblogging since oktober 2009.. kire dah setahun lebih kowt.. blog akyn xder specific topic.. juz random.. citer pasal personal, entertainment, sports, news dan laen2... sumtyme, akyn bole jadi blogger tegar... sampai ari-ari kena update n bw... hehe..... ape yang BEST tentang blog 'My Destiny' nie?? best sebab ade......AKYN kowt... hahahah....(juz kidding)

Dunia blog sekarang??
ape pandangan akyn yerp... akyn rase sekarang blogging nie dah jadi trend... kecik besar tua muda, sume dah ade blog... ada yang sekadar mengisi masa lapang dan ade juga menjadikan blog nie sebagai medan meluahkan perasaan... tapi ade juga manggunakan blog sebagai tapak untuk memulakan perniagaan... senang citer dunie blog sekarang sudah maju dan berkembang pesat :D

Message for new blogger...
urm... tak tahu nak kate ape.. sebab akyn un dalam kategori new blogger.. akyn juz nak ucap tengs pade yang sudi singgah, bace2, komen3 dan tag akyn dalam blog nie... jasa kalian amat amat akyn hargai...

Menjadi blogger famous??
senang ajer.... ape senang2.. susah tau nak jadik blogger yang famos amos di kenali ramai nie... bukan setahun dua dah famous.. makan bertahun2.. huh... kalau nak tau tips2 jadik famous jom usha blogger Ben Ashaari, Fatin Liyana, Irine Marcello atau cik epal... (korunk tanye sendiri.. haha)

Lastly... akyn tag segmen nie pade blogger2 dari ipkb.. heheh :)
(bnyak sangat..  malas nak mention name..)

p/s: tarikh tutup segmen nie 22/2/2011... 
p/s/s: tengs to princess butterfly sebab sudi tag akyn tuk segmen nie..
-for more information pliz click HERE!

2 comments:

  1. uhuuu. TQ for joining my segment =) gud luck for da future. :)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

generasi pendidik millenium..

Daisypath Friendship tickers