Rakyat Jelata

Friday, December 31, 2010

hey dah tahun 2011 lar !!

hey!! dah tahun baru ker?? oppss..
lupe2.. assalamualaikum.. hee.....

hari nie akyn update blog dengan perasaan yg sedey :( mayb esok dah nak balik newcastle.. xmo bole x!! kejap jer rasa nyer cutie.. sebulan jer.. kalau setahun dua ok gak.. boleh akyn dok umah tmbah berat badan.. :) jadi macam badan abg Ben.. [x sesuai lar].. haha.. actually akyn patut balik hari ahad.. sebab isnin cuti! menyampah lar.. xpasal pasal kena balik awal.. nie mesti sebab Malaysia menang Piala Suzuki hari tuh.. xper.. akyn!! sila think positive k..

macam x percaya esok kita dah masuk tahun baru 2011! tahun baru, umur pun semakin baru meningkat... dah masok era 20-an.. haha.. tahniah akyn!! erm.. tiap kali tahun baru sume sibuk nak buat azam baru.. nak buat itu lar, ini lar... macam macam lar.. tapi bukan sume menjadi tiap kali buat.. yang jadi un akyn rasa 20% jer.. azam tuh memang lar bagus.. bak kata orang sebagai pemangkin semangat.. tapi tiap kali berazam kite mestilah realisasikan nyer.. jangan maen azam.. sibuk nak ikot orang lain.. orang berazam kita pun nak berazam gak...

so azam tuk tahun 2011 nie akyn xpikir lagi... muahahah.. [sila jangan ikot contoh x baek nie!] korunk perasan tak? tarikh esok cantek lar.. 1/1/2011.. nie masti ramai buat kenduri kawen esok.. :) hahaha... dah lar.. akyn xmo merepek lagi... so di kesempatan nie gak akyn dan adam [rujuk gambar dibawah]  mengucapkan selamat menyambut tahun baru 'eppy new year' kepada semua blogger blogger dan sape sape jelah... duss..dam...dumm..pom...... [bunyi mercun]


akyn n adam.. model tuh :)




notabeta:: akyn rasa nak try berubah lar.. :)

10 comments:

  1. hepi new year akyn..mas folow akyn for hadiah new year.heheh

    ReplyDelete
  2. jid: muahaha... hensem ek.. :)

    mas: wah.. eppy new year too.. tengs mas.. :)

    yun teja: eppy new year too :)

    ReplyDelete
  3. Selamat Tahun baru juga..
    huhuhuh..
    yg gathering tu,
    atas permintaan senior2 sem 6,
    diowang suruh buat cepat sbb 16 jan dh start praktikum...
    InsyaAllah nanti akan diadakan gathering kali kedua masa cuti nanti..
    huhhhuh :)

    ReplyDelete
  4. @Cikgu Fikri
    eppy new year :).. oouhh gitu..
    xper2.. len kali buat tyme school oliday k..
    baru senang nak dtg :)

    ReplyDelete
  5. hwa ~ nak cubit itu baby bole tak~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ hihi

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

generasi pendidik millenium..

Daisypath Friendship tickers