Rakyat Jelata

Tuesday, November 23, 2010

sayang adam ♥!!!

hyeee.... entry kali nie akyn nak nak tujukan khas kepada
my first nephew 'Adam Rayyan'.... Adam yang comel tuh..
hee...http://www.emocutez.com kalau tak jumpa sehari mesti rindu... sampaikan akyn
dah jadi babysitter secara x official kepada Adam nie....
sekarang Adam dah 4 bulan... next month 6 December,
genaplah umur Adam yang ke lima bulan.. [macam 5 taun daa]
akyn nak upload pic Adam banyak-banyak... wee... mana lar tau
kalau ada contest baby comel ker nak cari bayi berbakat/extra
pelakon ker... http://www.emocutez.comhaha...[merepek jer akyn nie]....

okess... jom kita tgok pic Adam nie dari umur sebulan
sampai ler empat bulan [sekarang]......http://www.emocutez.com







next pose dari Adam... http://www.emocutez.com




Adam dengan baju baru nyer...
akyn beli.. akyn suke sgt belikan adam 
baju besar2... http://www.emocutez.com






nie pic adam dengan baju tdoe rimau..
macam wakil Malaysia pule ...http://www.emocutez.com




hoh0hoh0.... penat nyer nak edit+upload pic2 nie... tapi xper..
demi Adam yang tersayang... heee...http://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.com

8 comments:

  1. commel...huhu rindu lak ngan my niece n nephew..

    ReplyDelete
  2. hehe... ye ker..
    pi ler wat 3G tgok ur
    niece n nephew... :)

    ReplyDelete
  3. hee... tengs chentamiera...
    baby kakak nie... :)

    ReplyDelete
  4. adam cute sangat mcm angah....pape pon miss adam oweys....

    ReplyDelete
  5. shira~ hehe... mmg comel.. gebu je pipi yer tuh..
    rase cam nak cubit2 jep...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

generasi pendidik millenium..

Daisypath Friendship tickers