Rakyat Jelata

Monday, November 15, 2010

hari-hari terakhir......

tet..tet...tet.... [assalamualaikum]


finally tiba lah waktu yang di tunggu oleh sume warga college n
penduduk tetap hostel IPG yang tercinta... bermula nya esok
[16/11/10] bermula cuti kite orang... tapi x lama sangat...
akyn dapat cuti dalam sebulan lebey gitu... [xlame kan]
urm.. rasa cam sayu aje hati nie nak tinggalkan bumi newcastle 
nie.... yelah dah hampir dua bulan lebih akyn xbalik2...  
[dua bulan tuh lame tau].. huk3.. mesti akyn akan rindu 
classmate, kawan-kawan kat sini, makanan sini, moto akyn,
bilik akyn, kelas akyn, lecturer akyn dan laen2.. [banyak tol akyn nk mention]..





sepanjang hari after exam, akyn banyak keluar ngan kawan2 jer..
hari-hari keluar [duit pun dah nak pokai]... semalam akyn spend masa 
bace novel yang baru orang belikan :) tajuk novel uh 'bini ku tomb0i ke?'
citer nie bese2 ajer.. not bad lar. tapi aq kureng suke gaya penulisan nyer..
terlalu...terlalu... sempoi... macam xbest pula kadang2 bace... kalau 
sape yang terasa nak bace novel nie bole bace free kat 
penulisan2u.com ... so sile-sile lar bace kat sane... banyak gak 
novel n cerpen yang best... akyn beli novel nie pun sebab
suke tengok cover depan.. hehe... 


bile habis cuti mesti akyn xmo balek hostel.. sedey nak tinggalkan rumah 
pula.. sebab dah lama sangat cuti.. huk2.. nie yang malas nak feeling2..
haha..xper.. empat tahun lagi.. kejap jer masa tuh berlalu...
pejam celik pejam celik dah empat tahun kan......




2 comments:

  1. selamat pulang yuyunk!!bwu updet blog eh..haha

    ReplyDelete
  2. ye lah.. dah bosan
    tahap dewa dok bilik :(

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

generasi pendidik millenium..

Daisypath Friendship tickers