Rakyat Jelata

Wednesday, June 1, 2011

Sunyi Bukan Bermakna Hilang...

Assalamualaikum..
Em.. sudah hampir berbulan-bulan rase nye tidak meng'update'kan diri di belog nie.. last entry akyn 13 April 2011.. sekarang 1 Jun 2011.. tengok..tengok.. lame kan.. fuh~ bukannya malas tapi terlalu banyak tugasan serta tanggungjawab yang perlu dilaksanakan selaku pelajar a.k.a penuntut di Ipg tercinte (pelawok).. sekarang nie akyn sedang bercuti selama 3 minggu.. lame ke tak.. opkos la tak lama.. kejap je tuh.. so bile tyme cutie nie lar baru ade masa nak jenguk2 o update blog nie.. sekarang pun dah berwajah baru coz akyn terlalu borink dengan yang lama.. haha.. actually header un ade orang yang tolong watkan.. so, tengs to dat person.. hihi :)

Ok.. sepanjang hampir dua bulan menghilang nie, sure banyak cerite dan aktiviti yang akyn nak kongsi.. memula dengan BIG (Bina Insan Guru)=> wajib attend oleh guru2 pelatih IPG... then dengan Final Exam nye yang tersangat la 'senang'... dua nie antara event besar yang akyn turut involve.. yang sampingannya macam family day untuk blok ostel akyn, overnight, jalan-jalan sekitar KB, hockey n netball tournament dan lain-lain (dah lupe coz banyak sangat)... rasanya sepanjang sem 1 nie, banyak sangat dugaannya.. dari segi kawan-kawan, pelajaran, persekitaran dan sebagainya.. tapi, alhamdulillah, akyn berjaya tamatkan sem 1 (degree) nie dengan jaya.. tapi tak berapa nak jaya coz jawab final exam macam sengal je rasanya... mintak2 lar akyn dan rakan2 mendapat result yang cemerlang... amiin~

So, sebab akyn nie bukan yang jenis rajin menulis 2,3 page, akyn nak skip terus kepada pic2 yang sempat di ambil sepanjang aktiviti yang akyn sertai..... 



nie masa BIG (after water confident)


banner kami..


masa menaiki boat menuju ke pulau herba





family day wif azwa, nani n me



wif mu teammate.. mengupas epal..


Ok.. rasanya dah cukup.. kemalasan bermaharaja lela... jumpa lagi di next entry~


p/s: kulit burn teruk sebab BIG nie..

8 comments:

  1. kulit burn bkn sbb BIG je, heheheh

    ReplyDelete
  2. hahah... tau xper.. sbb BIG, hockey, netball n so on... huhuh

    ReplyDelete
  3. hahahaha sbb xleh resist the temptation of......muahahahahh

    ReplyDelete
  4. lau .......ajak xleh nk tolak.......

    ReplyDelete
  5. anep: hihi.. trimas yerp... hahah

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

generasi pendidik millenium..

Daisypath Friendship tickers