Rakyat Jelata

Thursday, July 22, 2010

please stay~~ (^_^)v

video

hurm.... dlam dok2 kebohsanan nie tetibe tringat kat 1 lagu nie.... actly, lagu nie mmg bgtu brmakne lam idop aq.... n lagu nie mmg febret aq... wlaupom dah dgr berkali2, aq ttp x jemu nk dgr lagi... smpai hmpir hafal lirik dier.... aq ske dgr lagu nie coz lirik n rentak dier yg bez... n one more thing, aq ske lagu nie coz someone yg perkenalkan aq lagu nie.... dier share lagu nie ngan aq... wat pertama kli nyer dgr, aq trus S.U.K.E !!!!

I LIKE DIZ SONG VERY MUCH!!! <3 <3


aq un nk tujukan lagu nie kat owg yg mule2 knalkan lagu nie kat aq..... tengss yerp.... ... i appreciate it~



~ my flight~

8 comments:

  1. ohhh...siapakah yg share bersama kamu itu??
    lagu apakah??
    nak tahu jugak..
    macam best je lagu itu..
    kenape perlu gambar flite di ctuh?pentingkah??hak3

    ReplyDelete
  2. ko play je lah video uh...
    klo x, xyah er ssh2 aq pi download bende alah uh... hu3.....

    perlu lar... ade kene mengene...
    2 flite aq......
    nk letak pi owg uh xley... hhahahah

    ReplyDelete
  3. ahahaha...
    cmnerr aku nak play..lagu afghan kau sek berbunyik je..aku x tau cmner nak pause kan..haih!!!

    ecech~
    aku tau la owg flite tuh yg bg song ney kat kau okeyh..ahahah

    ReplyDelete
  4. hahah... mmg er... bende xley stop....... kui3... =)

    ko type jer estrella-stay kay utube... pe ssh... hehe....

    hahah... tau xpe... lg mau tnye.. =)

    ReplyDelete
  5. okeyh2...
    tp sape nak bg aku lagu weyh??
    kau da ade...tp aku tader ag..hak3

    ReplyDelete
  6. hahah... xper2.. nti aq carikan 1 tuk ko...
    ek.. jap2...
    ko bkan dah ade ker??? =,=''

    ReplyDelete
  7. ahahaha...
    cett!!!
    mana ade okeyh..im single ag..ahahahah
    x macam kau....

    ReplyDelete
  8. hahah... lar... ko mmg single..
    xkan double.....
    aq mmg len.. special cikit... kui3

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

generasi pendidik millenium..

Daisypath Friendship tickers